Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

Érdekel a Nevitaly, mert tetszik az elgondolás, hogy a természet erejének felhasználásával megalkotott kozmetikumokkal vedd körbe magad? A Nevitaly egyedülálló, a lehető legkevesebb kémikus anyagot tartalmazó termékcsaládokkal rendelkezik, melyek meghatározott haj- és fejbőr probléma kezelésében segítenek. Szeretnél könnyebben eligazodni a Nevitaly termékcsaládok között, hogy könnyedén megtalálhasd a neked való megoldást? Olvass tovább, hogy képbe kerülj!

Az esszenciális illóolajok fontos részét képezik a Nevitaly természetközeli termékeinek. A tökéletesség megteremtése érdekében a Nevitaly hosszú évek óta rengeteg energiát fektet az illóolajokkal kapcsolatos eredmények feltárására. A Nevitaly napjainkra élen jár az illóolajok beszerzésének, felhasználhatóságának és az előállítási folyamatok kutatásában.

Az illóolajokat ősidők óta használják gyógyító hatásaik miatt a népgyógyászatban és kozmetikai termékekben egyaránt. De pontosan milyen bajokra is alkalmazhatóak és hogyan hatnak?

Az egészség- és környezettudatosság most már nemcsak a mindennapok keresztmetszetét jelenti, de a szépségipar alapvető értékeit is. Ennek tükrében mutatjuk be számotokra a Magyarországon imént debütáló Nevitaly márkaképviseletet, aminek brand filozófiája azonnal belopta magát a szívünkbe. Ha Te is úgy gondolod, hogy a hajnak lelke van, mindenképp olvasd tovább a cikkünket!

A fodrászatban is nagyon fontos a hatóanyagok ismerete – mondja Fátrai Krisztina, aki független fodrászszakértőként, oktatóként tesztelte a Nevitaly termékeit. A Magyarországon is egyre népszerűbb, az illóolajok és gyógynövények erejére támaszkodó professzionális, szalonexkluzív márka üzenetéről, filozófiájáról, a fodrászok számára hordozott lehetőségeiről beszélgettünk vele.

Trangóni Rékával, a Nevitaly oktatófodrászával az illóolajok professzionális fodrászatban történő alkalmazhatóságáról, valamint az olasz prémium márka különleges célkitűzéseiről beszélgettünk. A márka, ahogyan vezető oktatófodrászának fókuszában is mindvégig a fodrász és vendég egészségének előtérbe helyezése, megóvása, és fenntarthatósága áll.