Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Rólunk

NEVITALY: MERT A HAJNAK LELKE VAN

Nemcsak a szem, a haj is a lélek tükre. Egy frizura egyéni fellépést kölcsönöz, a személyes kisugárzást közvetíti. Azonnal megmutatja hangulatunkat, fizikai erőnlétünket, nemcsak pszichénk, egészségünk állapota is nyomokat hagyhat rajta. 

Egységben és egyensúlyban lenni testtel és lélekkel: ha ez a harmónia létrejön, az biztosan tükröződik a hajunkon is. A Nevitaly termékcsaládok ezt, a természettel való tökéletes egységet kívánják megteremteni, legyen szó hajápolásról, festésről, vagy akár extravagáns színezésről, bőrápolásról – minden esetben a szépség és az egészség egybeforrasztásával. 

A Nevitaly alapítói és kutatói 1980-as évek elejétől figyelik és elemzik a természet működését. Az olasz cég alapítója, Dr. Francesco Damato a natúrkozmetikumok igazi mestere, aki pontosan ismeri a növényi hatóanyagokban rejlő, a kemikáliákat tökéletesen kiváltó, azokat a természet éltető erejével helyettesítő funkcióit, és lehetőségeit.

A Nevitaly fő hivatása megtalálni a természetben fellelhető, gyógyító hatással rendelkező anyagokat, hogy azokból természetes szépséget, tökéletes eredményt nyújtó kozmetikumokat gyártson. Olasz anyacégünk ezért fáradhatatlanul keresi az olyan illóolajokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat, melyek kíméletes és irritációmentes segítséget nyújtanak a haj- és fejbőr problémák leküzdésében.

Egy egyedi, vibráló, és kiegyensúlyozott személyiséghez a természet legértékesebb kincseit felhasználó, odaadó gondoskodást és teljeskörű ápolást nyújtó termékcsalád illik, amely nemcsak a professzionális fodrászati termékek széles spektrumát, hanem a mindennapi hajápolásunk elengedhetetlen komponenseit is biztosítja. A Nevitaly hisz abban, hogy hajunk ápolása, egyúttal lelkünk gondozása is, éppen ezért az aromaterápia, az illóolajok, a Föld kincsesbányájának fenntartható, környezettudatos felhasználásával előállított professzionális termékek egész tárházával áll azok szolgálatában, akik velünk együtt vallják:

 A HAJNAK LELKE VAN.

A Nevitaly termékei kifejezetten egészségtudatos fodrászok és vendégeik számára készülnek: küldetésük, hogy a természetet megértve és tiszteletben tartva lenyűgöző eredményeket, professzionális frizurát, szépséget és egészséget hozzunk létre. Hisszük, hogy az egészséges haj a lélek háborgását is kigubancolja, éppen ezért a Nevitaly termékei a relaxációs élményteremtés igényével készülnek, használatuk felér egy gyógyító meditáció frissítő, stresszoldó felüdülésével. 

Fontos ugyanakkor, hogy a Nevitaly nemcsak az ősi gyógymódok, a gyógynövények és illóolajok alkalmazásában, hanem a termék-előállítással kapcsolatos gondolkodásában is egészségtudatos, és a fenntartható fejlődés elkötelezett híve. A Nevitaly tehát az előállítás, a csomagolás és a szállítás során is hangsúlyt fektet a zöld gondolatra: termékcsaládjaink újrahasznosított műanyagban jutnak el felhasználóikhoz, katalógusainkhoz, reklámanyagainkhoz pedig kizárólag famentes papírt használunk. A Nevitaly esetében tehát nem csupán szlogen a környezettudatosság: ahogyan a termékeinkkel, úgy működésünkkel is a természettel való egyensúly, együttműködés, azaz a tökéletes, fenntartható harmónia megteremtésére törekszünk.

A LEVY-NET Kft. a hajápolási termékek és eszközök területén az egyik meghatározó szereplő a hazai piacon. Cégünk küldetése, hogy a professzionális minőségű termékek mindenki számára elérhetőek legyenek, és a felhasználók megfelelő tudással rendelkezzenek azok használatához.

Ennek megfelelően, a cégünk a Nevitaly szalonexkluzív termékeit büszkén forgalmazza, amelyek kiváló minőségükről és hatékonyságukról híresek. Mint 100% magyar tulajdonú vállalkozás, a LEVY-NET Kft. kizárólagos forgalmazója a Nevitaly márkának, és 14 képviselőnk segíti a fodrászokat az ország minden területén. Fontos számunkra, hogy partnereink elégedettek legyenek a termékek minőségével és a szolgáltatásunkkal, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk az oktatásra és a hűségprogramunkra.