Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

Nevitaly Filizófia: Egyensúlyban lenni önmagunkkal

NEVITALY
Nevitaly Filizófia: Egyensúlyban lenni önmagunkkal

Az egészség- és környezettudatosság most már nemcsak a mindennapok keresztmetszetét jelenti, de a szépségipar alapvető értékeit is. Ennek tükrében mutatjuk be számotokra a Magyarországon imént debütáló Nevitaly márkaképviseletet, aminek brand filozófiája azonnal belopta magát a szívünkbe. Ha Te is úgy gondolod, hogy a hajnak lelke van, mindenképp olvasd tovább a cikkünket!

Nevitaly: mert a hajnak lelke van

Úgy gondoljuk, hogy a fodrászok mind értik, hogyha annyit mondunk, nemcsak a szem, de a haj is a lélek tükre. Az egyéni megnyilvánulásban, a személyes kisugárzásban a frizura kiemelkedő szerepet játszik, hiszen azonnal megmutatja az ember aktuális hangulatát, lelki és fizikai állapotát: a haj egészsége tehát egyet jelent azzal, hogy harmóniában vagyunk önmagunkkal. Felismerve ezeknek az értékeknek az összekapcsolódását és fontosságát, létrejött a Nevitaly brand, aminek fókuszában éppen ez az egység, a természettel való tökéletes egyensúly áll.

Az olasz Nevitaly márka ugyan még fiatal, de annál célratörőbb. Egyedisége a természeti kincsek tudatos felhasználásában rejlik, ezért a brand alapítói és kutatói már az 1980-as évektől fogva figyelik és elemzik a természet működését. Céljuk, hogy megtalálják az olyan gyógyító hatással rendelkező anyagokat, amelyeket később a szépségipari kozmetikumokban is fel tudnak használni. A Nevitaly tehát fáradhatatlanul keresi azokat az illóolajokat, vitaminokat, ásványokat és antioxidánsokat, amelyek kíméletes és irritációmentes segítséget nyújtanak a haj- és fejbőr problémák leküzdésében. Ennek köszönhetően a Nevitaly kifejlesztette

  • az esszenciális illóolajok rendszerét,
  • a hyaluronsavas hajregeneráló termékcsaládot,
  • az antibakteriális hajfestékeket,
  • valamint a haj- és fejbőrkímélő hajformázókat.

Több mint professzinális márka: 

a Nevitaly legfőbb értékei

1) HIT A TERMÉSZET LEGÉRTÉKESEBB KINCSEIBEN

Egy egyedi, vibráló és kiegyensúlyozott személyiséghez a természet legértékesebb kincseit felhasználó, odaadó gondoskodást biztosító termékcsalád illik, amely nemcsak a professzionális fodrászati termékek széles spektrumát, hanem a mindennapi hajápolás, hajfestés és hajszínezés elengedhetetlen komponensét is biztosítja. A Nevitaly szortiment mindenre képes választ adni és megoldást nyújtani!

2) ODAADÓ GONDOSKODÁS A SZALONBAN

A Nevitaly kitűzött céljai között már a kezdetekkor is az olyan szépségipari termékek gyártása állt, amelyek képesek javítani az emberek életminőségén és egészségén. Éppen ezért a márka kizárólag a természetben gyökerező és megtermő anyagokat kutatja fel, hogy végül olyan felhasználási módokba ültesse át őket, amelyekkel képes lesz a mentális és fizikai egészség megőrzésére, valamint a zöld, fenntartható szépségipari működésre.

3) TERMÉSZETES MEGOLDÁS A MINDENNAPOKRA

A Nevitaly termékei kifejezetten az egészségtudatos fodrászok és vendégek számára készülnek. A szortiment különálló tagjai egytől-egyig az illóolajok, a vitaminok, az ásványi anyagok és az antioxidánsok segítségével nyújtanak természetes megoldást az akár kifejezetten problémás hajra is, miközben megteremtik a lehetőséget a természet megértésére és tiszteletben tartására. Szeretnél Te is tiszta szépséget és egészséget csempészni a mindennapokba? Akkor ne habozz! A Nevitaly termékei a relaxációs élményteremtés igényének maximális kielégítésével készülnek, használatuk felér egy gyógyító és egyben meditációs frissítővel, vagy akár egy stresszoldó felüdüléssel is!

4) ZÖLD MEGKÖZELÍTÉS

A Nevitaly az előállítás és a csomagolás során is nagy hangsúlyt fektet a “zöld filozófiára”. A brand összes termékcsaládja újrahasznosított műanyagban jut el a felhasználóhoz, mi több, a katalógusokhoz és reklámanyagokhoz kizárólag famentes papírt használ fel a cég. A Nevitaly esetében tehát nem csupán trendi szlogen a környezettudatosság, hiszen ahogyan a termékek kapcsán, úgy a működésben is megjelenik ugyanaz a cél: a természettel való harmónia megteremtése.

5 ok, amiért már most érdemes megismerned a Nevitaly filozófiát:

#1 Nagyszerű lehetőség arra, hogy rögtön a “legújabb” részévé, és ezáltal a legmodernebb fodrásszá válj!

#2 Most megtalálhatod azokat a környezettudatos termékeket, amiket már régóta keresel!

#3 A bevezetés alkalmával a Nevitaly képviselői átfogó termékismertetőt tartanak számodra, akár a saját szalonodban is!

#4 A termékbemutató alkalmával mintákat kapsz ajándékba, így azonnal indulhat a tesztelés!

#5 Jelenleg elérhető egy olyan kezdőcsomag akció, amire később már nem lesz lehetőséged!

Az újdonságokért kövesd a Nevitaly oldalát Facebook-on és Instán is: 

 

https://www.facebook.com/nevitaly.hu/

https://www.instagram.com/nevitaly_hu/