Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Antibakteriális, csökkentett ammóniatartalmú, PPD-és rezorcin mentes, hipoallergén hajfesték

A Nevitaly antibakteriális hajfestékek az innovatív hajfestési megoldások új generációját jelentik, melyek nemcsak színt és életet visznek a hajba, hanem annak egészségét és szépségét is szem előtt tartják. Ezek a festékek antibakteriális tulajdonságokkal bírnak, amelyek megakadályozzák a fejbőr fertőzéseit, valamint csökkentett ammoniatartalommal rendelkeznek, így kíméletesebben hatnak a hajra. Különösen előnyösek érzékeny hajra, hiszen PPD- és rezorcinmentes összetételükkel csökkentik az allergiás reakciók kockázatát, és hipoallergén megoldásokat kínálnak. A Nevitaly hajfestékek széles színválasztékával és kifinomult összetételével mindenki számára lehetővé teszik az egyéni stílus kifejezését, miközben a haj egészséges és ragyogó marad. A Nevitaly.hu weboldalán megtalálható termékek forradalmi megközelítést képviselnek a hajszínezésben, lehetővé téve az új hajszínek kísérletezését biztonságos és egészséges módon.


1termék 11
1termék 11

Nevitaly Antibakteriális Hajfestékek: Innováció és Ápolás Egyben

Forradalmi Hajfestési Megoldás

  • Antibakteriális Tulajdonságok: A Nevitaly hajfestékek antibakteriális komponensei megakadályozzák a fejbőr fertőzéseit, biztosítva ezzel a fejbőr egészségét a festési folyamat során.
  • Csökkentett Ammoniatartalom: Az enyhébb ammoniatartalmú formulák kíméletesebben hatnak a hajra, csökkentve a károsodásokat és elősegítve a haj egészségének megőrzését.

 

Érzékeny Hajra Tervezve

  • PPD- és Rezorcinmentes: A Nevitaly hajfestékek PPD- és rezorcinmentes összetételükkel csökkentik az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát, így érzékeny hajú felhasználók számára is ideálisak.
  • Hipoallergén Megoldás: Ezek a festékek kifejezetten a bőrirritáció és allergiás reakciók elkerülésére lettek tervezve, biztosítva a felhasználók kényelmét és biztonságát.

 

Szépség és Ragyogás

  • Széles Színválaszték: A Nevitaly hajfestékek változatos színkínálata lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a személyiségének és stílusának megfelelő árnyalatot.
  • Kifinomult Összetétel: Ezeknek a festékeknek az összetétele a haj egészségére és szépségére összpontosít, biztosítva a ragyogó színeket és a haj ápolását.

 

Záró Gondolatok: Átalakulás Biztonsággal

A Nevitaly hajfestékek forradalmi megközelítést képviselnek a hajszínezés terén. Ezek a termékek nemcsak új színt és életet visznek a hajadba, hanem gondoskodnak annak egészségéről és szépségéről is. Az antibakteriális, csökkentett ammoniatartalmú, PPD- és rezorcinmentes, valamint hipoallergén formulák lehetővé teszik, hogy bátran kísérletezz az új hajszínekkel anélkül, hogy aggódnia kellene a fejbőr vagy a haj károsodása miatt. Fedezze fel a Nevitaly hajfestékek széles választékát, és élvezze a színváltás biztonságát és ragyogását.