Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Hajfesték előhívó, oxigenta

A Nevitaly.hu oldalon ezek a prémium oxigenták, más néven hidrogén-peroxid alapú előhívók, nélkülözhetetlenek a hajfesték aktiválásához. Ez a termék kritikus szerepet játszik a hajfesték színintenzitásának és tartósságának fokozásában. Különböző koncentrációkban (5, 10, 20, 30, és 40%) elérhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kívánt világosítási mértéket válasszák. A megfelelő oxigenta koncentrációjának kiválasztása kulcsfontosságú a haj és fejbőr védelme érdekében. Ezek a minőségi összetevőkből készült termékek biztosítják a haj és a fejbőr védelmét, miközben magas színintenzitást és tartósságot nyújtanak. Az otthoni hajfestés során fontos a magas koncentrációjú hidrogén-peroxid óvatos kezelése. Az oxigenta használatával a Nevitaly.hu biztonságos és hatékony megoldást kínál a hajfestésre, összpontosítva a minőségre és a hajvédelemre.


1termék 11
1termék 11

Hajfestési Folyamat Megértése: Az Oxigenta Szerepe

Az Oxigenta: Hajfesték Előhívója

  • Aktiváló Folyadék: Az oxigenta, más néven előhívó, egy hidrogén-peroxid alapú folyadék, ami nélkülözhetetlen a hajfesték aktiválásához.
  • Színintenzitás és Tartósság: Az oxigenta segít fokozni a hajfesték színintenzitását és tartósságát, mélyebb és élénkebb árnyalatokat eredményezve.

 

Használat és Arányok

  • Könnyű Alkalmazás: Az oxigentát a hajfestékkel összekeverve kell használni, a csomagoláson található utasítások alapján.
  • Különböző Koncentrációk: A Nevitaly.hu-n kínált oxigenták 5, 10, 20, 30, és 40%-os koncentrációban érhetők el, a kívánt világosítási mértéktől függően.
  • A Megfelelő Választás Fontossága: A helyes koncentrációjú oxigenta kiválasztása kulcsfontosságú a haj és fejbőr védelme érdekében.

 

Biztonságos és Hatékony Hajfestés

  • Minőségi Összetevők: A Nevitaly.hu oxigentái minőségi összetevőkből készülnek, biztosítva a haj és a fejbőr védelmét.
  • Színintenzitás: A magasabb színintenzitás eléréséhez magasabb koncentrációjú hidrogén-peroxid használata szükséges.
  • Otthoni Hajfestési Tippek: Otthoni hajfestés során óvatosan bánj a magas koncentrációjú hidrogén-peroxiddal, hogy elkerüld a fejbőr vagy a haj károsodását.

 

Tudatos Hajfestés

Az oxigenta alapvető eleme a hajfestési folyamatnak, elősegítve a színintenzitás és tartósság elérését. Fontos, hogy minden hajfestés során alaposan olvassa el és kövesse az utasításokat, különös tekintettel az oxigenta koncentrációjára és az arányokra. Amennyiben bizonytalan a helyes használatot illetően, forduljon szakemberhez, hogy elkerülje a nem kívánt eredményeket és a haj károsodását. A Nevitaly.hu kínálata biztonságos és hatékony megoldást nyújt a hajfestés terén, ötvözve a minőséget és a hajvédelmet.