Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Miért keress meg minket?

Ha nincs még területi képviselőd, de szeretnéd, hogy meglátogasson, jelezd felénk, küld el számunkra az alábbi adataidat és hamarosan felkeresünk!

(Fontos, hogy adataidat hiánytalanul és pontosan add meg, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!)

A LEVY-NET Kft. a hazai piac meghatározó szereplőjeként büszkén forgalmazza a Nevitaly szalonexkluzív termékeit. Cégünk 100% magyar tulajdonú vállalkozás ami kizárólagos forgalmazója a Nevitaly márkának, 14 darab képviselő segíti fodrászainkat az ország minden területén, akik kiemelten fontosak számunkra, és ezért különböző szolgáltatásokat, programokat és akciókat biztosítunk. Oktatási rendszerünkkel segítünk abban, hogy mindig naprakész legyen a szakmai tudásuk, akcióinkkal pedig lehetőséget adunk arra, hogy kedvezményes áron juthassanak hozzá a legjobb termékeinkhez.

A Nevitaly szalonexkluzív termékeket kínál, amelyek kizárólag fodrászokon keresztül elérhetőek a végfelhasználók számára. Több 10 milliós állandó raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal ki tudjuk szolgálni területi képviselőinken keresztül vagy 24 óra alatt GLS futárszolgálattal.

Fodrászaink számára külön hűségprogramot biztosítunk, amelynek keretében ingyen eszközökhöz juthatnak hozzá. Emellett lehetőség van arra is, hogy felkerüljenek a szalonkereső listánkra, hogy a magánszemélyek könnyebben rátalálhassanak.

Ingyenes szalontréningekre is van lehetőség, így mindig naprakész tudást szerezhetnek a legújabb trendekről és technikákról. Kimagasló social media felülettel rendelkező fodrászaink számára fent tartunk egy VIP csoportot, amelynek keretében ingyenes oktatásokban és termékekben részesülnek, valamint elsőként tesztelhetik az új termékeinket.

A hagyományos fodrásztermék palettákon kívül teret kap a professzionális fejbőrkezelés, mint exkluzív szalon szolgáltatás. Ha érdeklődik termékeink iránt, lehetősége nyílik kedvezményes áron tesztelni őket.

Reméljük, hogy megtalálja nálunk azokat az eszközöket, amelyek segítségével még sikeresebbé teheti a munkáját. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!