Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Hajfestés, szőkítés, tartós hullámosítás

A Nevitaly termékcsalád hajfestés, szőkítés és tartós hullámosítás termékeivel egészséges hajszálak és ragyogó színek kéz a kézben járnak. A hajfestékek PPD-mentes összetétellel készülnek, biztosítva az élénk és tartós színt, míg a szőkítők hatékonyan világosítanak, minimális károsodással. A tartós hullámosítók rugalmas loknikat és hidratálást nyújtanak. Ezek a termékek nemcsak a modern stílusokat teszik elérhetővé, hanem a haj egészségének megőrzésére is hangsúlyt fektetnek. Válasszon a Nevitaly termékek közül a weboldalon, és élvezze a stílusos, egészséges haj előnyeit.

Nevitaly: Hajfestés, Szőkítés és Tartós Hullámosítás – Stílus és Egészség Kéz a Kézben

Hajfestés: Élénk Színek és Bőrbarát Összetétel

  • Tartós Szín: A Nevitaly hajfestékek élénk és tartós színt nyújtanak, amely hosszú időn keresztül megőrzi ragyogását és intenzitását.
  • PPD-mentes Formula: Az allergiás reakciók kockázatának csökkentése érdekében a hajfestékek PPD-mentes összetételűek, így a bőrbarát használat biztosított.

 

Szőkítés: Világosítás Kíméletesen

  • Hatékony Világosítás: A Nevitaly szőkítők hatékonyan világosítják a hajat, miközben minimalizálják a károsodásokat és a hajtöredezést.
  • Kíméletes Kezelés: A termékek összetétele segít megelőzni a haj kiszáradását és megóvja a hajszálak egészségét.

 

Tartós Hullámosítás: Rugalmas Loknik és Hidratálás

  • Dús és Természetes Hullámok: A tartós hullámosító termékek lehetővé teszik a természetes hullámoktól a dús loknikig terjedő stílusok kialakítását.
  • Hidratálás és Ápolás: Az ammóniamentes összetétel nemcsak a hullámok megőrzésére törekszik, hanem a haj hidratálására és ápolására is hangsúlyt fektet.

 

Hosszú Távú Hajápolás és Egészség

  • Egészséges Hajszálak: A Nevitaly termékek nemcsak a színek és formák tekintetében kínálnak kiváló eredményeket, hanem a haj egészségének megőrzésében is.
  • Ragyogó és Élénk Hajszín: A hajfestékek használatával a hajszín hosszú ideig élénk és ragyogó marad, míg a hajszálak erősek és simák lesznek.

 

A Nevitaly hajfestés, szőkítés és tartós hullámosítás termékei a modern stílus és a hosszantartó hajápolás tökéletes egyensúlyát kínálják. Válasszon a Nevitaly termékcsaládból, és fedezze fel az új stílusokat, miközben haja egészséges és ápolt marad. A Nevitaly lehetővé teszi, hogy haja mindig a legjobb formáját hozza, legyen szó változatos színekről, világosításról vagy hullámosításról.