Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Teszt csomagok

A Nevitaly Teszt Csomagok lehetővé teszik a különböző hajfestékek kipróbálását anélkül, hogy nagy mennyiséget kellene vásárolni. Ezek a csomagok tartalmazzák a Floressence és Niu.Tech antibakteriális, ammóniamentes, PPD- és rezorcinmentes hajfestékeket, így lehetőséget nyújtanak különböző árnyalatok tesztelésére. A csomagok segítségével könnyen kiválaszthatja a leginkább megfelelő színt, és otthonában tesztelheti a hajfestékeket, mielőtt nagyobb mennyiséget vásárolna. A Nevitaly teszt csomagok ideálisak azoknak, akik új hajszínt keresnek, és szeretnék kipróbálni a különböző opciókat, hogy megtalálják a számukra legideálisabb árnyalatot.


2termék 12
2termék 12

Nevitaly Teszt Csomagok: Fedezze fel a Tökéletes Hajszínt!

Kipróbálható Hajfestékek

  • Floressence & Niu.Tech: A kis csomagokban található antibakteriális, ammóniamentes, PPD- és rezorcinmentes hajfestékek lehetővé teszik, hogy különböző árnyalatokat próbáljon ki.
  • Ideális Színválaszték: Válogasson a különböző színek között, hogy megtalálja a személyes igényeinek leginkább megfelelő árnyalatot.

 

Praktikus és Kényelmes

  • Tesztelje Először: A teszt csomagok lehetővé teszik, hogy kipróbálja a termékeket nagyobb mennyiségű vásárlás előtt.
  • Könnyű Döntés: Fedezze fel a Nevitaly teszt csomagok előnyeit, és válassza ki egyszerűen és gyorsan az új kedvenc hajszínét.

 

Fedezze fel Új Hajszínét!

  • Kényelmes Kipróbálás: Próbálja ki kényelmesen otthon a különböző hajfestékeket, és döntse el, melyik árnyalat illik Önhöz a legjobban.
  • Ideális Választás: A Nevitaly teszt csomagjai ideálisak azok számára, akik szeretnék megtalálni a tökéletes hajszínt anélkül, hogy nagyobb mennyiséget kellene vásárolniuk.

 

Válassza a Nevitaly teszt csomagokat, hogy könnyedén és kockázatmentesen fedezhesse fel a tökéletes hajszínt!