Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

Nevitaly termékcsaládok a természetesség jegyében

NEVITALY
Nevitaly termékcsaládok a természetesség jegyében

Érdekel a Nevitaly, mert tetszik az elgondolás, hogy a természet erejének felhasználásával megalkotott kozmetikumokkal vedd körbe magad? A Nevitaly egyedülálló, a lehető legkevesebb kémikus anyagot tartalmazó termékcsaládokkal rendelkezik, melyek meghatározott haj- és fejbőr probléma kezelésében segítenek. Szeretnél könnyebben eligazodni a Nevitaly termékcsaládok között, hogy könnyedén megtalálhasd a neked való megoldást? Olvass tovább, hogy képbe kerülj!

"Érdekel a Nevitaly, mert tetszik az elgondolás, hogy a természet erejének felhasználásával megalkotott kozmetikumokkal vedd körbe magad? A Nevitaly egyedülálló, a lehető legkevesebb kémikus anyagot tartalmazó termékcsaládokkal rendelkezik, melyek meghatározott haj- és fejbőr probléma kezelésében segítenek. Szeretnél könnyebben eligazodni a Nevitaly termékcsaládok között, hogy könnyedén megtalálhasd a neked való megoldást? Olvass tovább, hogy képbe kerülj!

 

Nevitaly NEV.COLOR - Floressence - termékcsalád


Megjelentek már az első ősz hajszálaid, de félsz az általános hajfestékek károsító hatásától? Esetleg túl sokat festetted mostanában a hajad, és tartasz a gyakori kémiai kezelések okozta kellemetlen következményektől, ezért valami kímélőbb hajszínező módszert választanál? Nem kell tovább keresgélned! A Nevitaly Floressence hajfesték különleges, természetes összetevőket tartalamazó, egyedi Antibakteriális hatású, Ammónia-, pPD és Rezorcin mentes valamint ásványi olaj és vazelin mentes hajfestékekből és a tökéletes színvédelemhez szükséges termékekből áll, melyek természetes módon fedik be az ősz, vagy megunt színű hajszálaidat.

Nevitaly iAlo3 termékcsalád


Túlságosan igénybe vett a hajad? Sokat hordod felkötve, ráadásul hajlamos a kiszáradásra? Kénytelen vagy sűrűn festetni a hajad, esetleg még rendszeresen daueroltatod is? A Nevitaly iAlo3 termékcsalád fő célja, hogy a sérült hajat természetes hatóanyagokkal regenerálja, helyreállítsa és egészségesebbé varázsolja. A Nevitaly iAlo3 termékcsalád legfőbb hatóanyaga a hyaluronsav. A hyaluronsav bőrünk egyik alkotóeleme, mely erősen kötődik a vízhez. Segítségével tehát természetes módon állítható vissza a hajszálad egészséges állapota, csillogása és puhasága.

Nevitaly Styling termékcsalád


Mindig is kerested az olyan, otthoni használatra szánt hajformázó termékeket, amelyek alacsony tartalmú kemikáliával, annál több természetes összetevővel és mégis magas hatásfokkal rendelkeznek? A Nevitaly Styling termékcsaládja kifejezetten e célból készült a környezetünkben rejlő kincsek felhasználásával.

Nevitaly Olisthic fejbőrápolói illóolajok esszenciáival


Száraz és rendszeresen vízhiányos a fejbőröd? A gyakori korpásodás miatt állandóan tele a vállad és a homlokod az elhalt, nagyobb kiterjedésű bőrdarabkákkal, vagyis a korpával? Vagy éppen ellenkezőleg, a fejbőrödön található faggyúmirigyek megmagyarázhatatlan okból túldolgozzák magukat, ezért extrém mértékben zsíros hajad van? Vagy esetleg szokatlanul erősen hullik a hajad? Ezek csak a leggyakoribb és legsűrűbben előforduló gondok, de sajnos akadnak ennél sokkal kellemetlenebbek is.

A Nevitaly esszenciális illóolajai a fejbőr különböző problémáinak célzott gyógyítását teszik lehetővé. Előállításuk gondos odafigyelést és szakértelmet kíván meg, hiszen pl. 1 ml citrombalzsam illóolaj elkészítéséhez nagyjából 25 kg levélre van szükség, a lehető legjobb minőségben. Ennek beszerzésében, valamint az illóolajok tökéletes elkészítésében a Nevitaly márka a világelsők között van. Így aki illóolajos kezelést választ Nevitaly termékekből, az egész biztosan jó kezekre és termékekre bízza az egészségét."