Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Ammónia mentes tartós hullámosítás

A Nevitaly ammóniamentes tartós hullámosítása az új generációs hajformázás csúcsa, amely kíméletesen alkot meg időtálló, természetes hatású hullámokat. Ennek a modern módszernek a kulcsa a Cysteamine használata, egy ammóniamentes, hajbarát aminosav, ami nem irritálja a fejbőrt és a hajszálakat. Az eljárás lehetővé teszi a hullámok formájának, intenzitásának és méretének pontos szabályozását, így egyedi és esztétikus frizurákat hozhat létre. A Nevitaly technikája garantálja a frizurák tartósságát és részletgazdagságát, miközben megőrzi a haj egészségét és szépségét. Ha Ön is egy hajkímélő, mégis stílusos és tartós megoldást keres hullámos hajra, válassza a Nevitaly ammóniamentes tartós hullámosítását, és fedezze fel a hullámok új dimenzióit a hajápolás egészségtudatos világában.


5termék 15
5termék 15

Nevitaly Ammóniamentes Tartós Hullámosítás - A Természetes Hullámok Mestere

Új Generációs Hajformázás

  • Innováció: Az ammóniamentes tartós hullámosítás egy modern hajformázási módszer, mely időtálló, trendi frizurákat kínál.
  • Kíméletes Eljárás: A Cysteamine használata az ammóniával szemben ártalmatlan a hajra és a fejbőrre. Ez a természetes aminosav nem irritálja a fejbőrt és a hajszálakat, megőrizve hajának egészségét és hidratáltságát.

 

Egyedi Frizurák, Természetes Hatás

  • Szabályozható Hullámok: Az ammóniamentes technológiával könnyen irányítható a hullámok intenzitása, formája és mérete.
  • Esztétikus és Természetes: Az eljárás eredményeként készülő frizurák nemcsak esztétikusak, hanem természetes hatást is keltenek.

 

Tartós és Részletgazdag Megjelenés

  • Tartósság: A Nevitaly ammóniamentes eljárása tartós, részletgazdag és szemet gyönyörködtető frizurákat eredményez, melyek hosszú időn át megőrzik vonzerejüket.
  • Hajkímélő Technika: Az egyszerű és kímélő technika révén a haj hosszantartóan megőrzi szépségét és egészségét.

 

Ideális Választás

  • Hajegészség és Stílus: Ha hullámosabb hajat szeretne, de aggódik hajának egészsége miatt, az ammóniamentes tartós hullámosítás a tökéletes megoldás.
  • Nevitaly Minőség: Válassza a Nevitaly termékeit, és élvezze a tartós, természetes és csodálatos hullámos haj varázsát.

 

Hajformázás Egészségtudatosan

A Nevitaly ammóniamentes tartós hullámosításával Ön is csatlakozhat azokhoz, akik előnyben részesítik a hajuk egészségét, miközben divatos és lenyűgöző frizurákat hoznak létre. Fedezze fel a hullámok új dimenzióit, és élvezze a természetes, hullámos haj előnyeit a Nevitaly minőségi termékeivel!