Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Szín megtartó, napozás utáni

A Nevitaly szín-megtartó napozás utáni bőr- és hajápoló termékei kifejezetten a napsugárzás utáni védelemre és ápolásra lettek kifejlesztve. Ezek a termékek segítenek minimalizálni a napsugárzás káros hatásait, megóvva a bőrt és a hajat a károsodástól. Speciális összetevőikkel, mint az UV-védelem, karotin és gazdag olajok (argán-, szezám- és rizsolaj), intenzíven hidratálják és táplálják a bőrt és a hajat, elősegítve az egészséges és ragyogó megjelenést. A karotin különösen hozzájárul a bőr és a haj színének megőrzéséhez és a természetes barnuláshoz. A Nevitaly termékei ideálisak a nyári napok utáni ápolásra, biztosítva, hogy bőre és haja mindig egészséges és ragyogó maradjon a napozás után is.


2termék 12
2termék 12

Nevitaly Szín-Megtartó Napozás Utáni Bőr- és Hajápolás

Védelem és Ápolás a Nap Után

  • Napsugárzás Okozta Káros Hatások Megelőzése: A termékek segítenek minimalizálni a napsugárzás káros hatásait, megóvva bőrét és haját.
  • Intenzív Hidratálás és Táplálás: A bőr és haj intenzív hidratálása és táplálása biztosítja az egészséges és ragyogó megjelenést.

 

Speciális Összetevők

  • UV-Védelem: A termékek UV-védelemmel ellátva védik a bőrt és a hajat a káros sugárzástól.
  • Gazdag Olajok: Argán-, szezám- és rizsolaj biztosítják a mély táplálást és hidratálást.
  • Karotin: Támogatja a bőr és a haj színének megőrzését, elősegítve a természetes barnulást.

 

Összefoglalás

A Nevitaly szín-megtartó napozás utáni bőr- és hajápoló termékei elengedhetetlenek a nyári időszakban a bőr és a haj egészségének megőrzéséhez. A speciális összetevők, mint az UV-védelem, karotin és gazdag olajok, védelmet és ápolást nyújtanak, megakadályozva a színek fakulását és a bőr kiszáradását. Válassza a Nevitaly termékeit a nyári napok után, hogy bőre és haja mindig ragyogó és egészséges maradjon!