Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Bőrápolás

Nevitaly bőrápolási termékek organikus összetevőket tartalmaznak, melyek tökéletesen tisztítják, hidratálják és revitalizálják a bőrt. A polifenolok és antioxidánsok gazdag forrása biztosítja a bőr természetes regenerálódását, és csökkenti az öregedés jeleit. Válasszon naptejek és egyéb testápolási készítményeinkből, melyek minőségi alapanyagokból készülnek, kellemes illattal és hatásos védelmi tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Nevitaly bőrápolási termékei tökéletesen illeszkednek az organikus életmódot követők igényeihez. Az organikus összetevőknek köszönhetően a termékeink teljes mértékben tisztítják, hidratálják és regenerálják a bőrt. Az általunk felhasznált polifenolok és antioxidánsok olyan hatóanyagok, melyek elősegítik a bőr természetes regenerálódását, csökkentik a ráncokat és az öregedés jeleit. A Napvédő termékek között megtalálható a széles spektrumú naptej, amelyet az egész család használhat. Ez a termék kiválóan védi a bőrt az UV sugarak káros hatásaitól, és megakadályozza a bőr korai öregedését.
A színmegtartó napozás utáni krém használata után a bőr hidratált és nyugodt lesz, segít megőrizni a barnaságot és csökkenti az irritációt. Az Ayurvedikus nyugtató olaj harmonizálja a testet és az elmét, javítja a bőr állapotát és enyhíti az idegességet.
A Nevitaly termékek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, és kellemes illattal rendelkeznek.