Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide! 

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

NEVITALY - NEV.COLOR - NIU_TECH Csökkentett ammónia mentes hajfesték 100 színben

A színek intelligenciája, amely egyedivé teszi szépségét és haját

A NIU_TECH az új tartós szín, amely a természetes eredetű összetevők szinergiájának és a fejlett DUALRICH_BOND SYSTEM technológiának köszönhetően garantálja a maximális teljesítményt a kívánt színhatás fokozásával.

A természet és a technológia együttesen hangsúlyozza egyediségét.

Részletek

Az új állandó színezés színének maximális kifejezésére
A NIU_TECH, a professzionális tartós oxidatív színezők új termékcsaládja parafenilén-diamint (PPD), rezorcint, paraffint és ásványi olajokat nem tartalmazó formulával a 100%-ban biztonságos teljesítmény érdekében.

A 100 kalibrált árnyalat 6 színcsaládra osztva végtelen árnyalatok palettáját biztosítja. Minden árnyalat külön-külön vagy egymással keverve is használható.

Egyedülálló, 100%-ban megbízható készítmény, amely fényes, élénk tükröződésekkel és színárnyalatos tónusokkal biztosítja az eredményeket.

Ideális természetes haj világosításához akár 4 szinten, sötétítéséhez vagy a tükröződés megváltoztatásához, új színek létrehozásához, miközben tiszteletben tartja a hajat és annak természetes színét.

DUAL RICH BOND RENDSZER

A NEVITALY innovatív DUALRICH_BOND SYSTEM rendszere újrastrukturálja a hajszálakat.

Abból kiindulva, hogy a festési folyamat során a lehető legkíméletesebben kell kezelni a rostokat, a NIU_TECH beépítette a Dualrich_Bond rendszert.

 

Ezt a nanotechnológiát egy nagyon kis molekula jellemzi, amelynek pontosan az a feladata, hogy behatoljon a hajszálakba, és optimalizálja és erősítse a szálon belüli kötéseket.

 

A DUAL RICH BOND SYSTEM egy kis molekula, amelynek kémiai szerkezete és mérete kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy optimalizálja a többszörös kötési kölcsönhatásokat a keratin kéregben, új kötéseket hozva létre a szerkezeten belül és azon keresztül (kettős mechanizmusok).

Adatok
Cikkszám
NEV